Kan Club Brugge titeldroom opbergen?

Het lijkt echt het seizoen van Club Brugge te worden. Ze wonnen de finale van de Beker van België al, maar liggen ook op titelkoers en zijn zelfs Europees nog in de running. Toch ziet het er plots een pak minder fraai uit. De titel mogen ze mogelijk vergeten.

Lees hier verder.

Bron: www.voetbalnieuws.be 09/04/15

 


 

 

 Caubergh: “Groot voordeel om derde keer met Vercauteren samen te werken”

Frank Vercauteren, Bart Caubergh en Jos Daerden komen na een winterstop van drie maanden terug in actie met Krylia Sovetov Samara. Ze openen met een bekerwedstrijd tegen CSKA Moskou. Tijd voor een gesprek met Bart Caubergh, de fysiektrainer van de Russische tweedeklasser.

Lees hier het hele artikel.

BRON: http://www.voetbalnieuws.be  02/03/15

 


 

De visie van Bart Caubergh

Conditietrainer Bart Caubergh vormde zich onder de vleugels van Frank Vercauteren en Raymond Verheijen. Zijn tenen gaan krullen van de goedkope excuses waarvan het voetbal zich bedient. Op één uitzondering na.

Lees hier het hele artikel.

BRON: www.sportmagazine.be 15/01/14 – Jan Hauspie

 


Caubergh: “Het zal een zeer interessant WK worden”

Bart Caubergh, de voormalige fysical coach van KRC Genk, was bijna actief als assistent-coach op het WK in Brazilië. Maar hij stapte vorig jaar op bij Iran. De komende weken hoopt hij terug een leuke uitdaging te vinden. De Limburger praat over de Rode Duivels, periodisering, zijn toekomst en Iran.

Lees hier het hele interview.